ÇORUM / MERKEZ - ŞEHİT ALİ KARSLI İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Gelenekler insanları bir arada tutan soyut kurallardır.Ramazan ritüelleri, 11 ayın sultanını daha da anlamlı hale getirir.Bu bereketli günlerde okulumuz yemekhanesinde öğretmen ve idarecilerimizle iftar sofrasında buluştuk.Orucun ve iftarın sevincini hep beraber tekrar yaşadık.Organizasyonda emeği geçen değerli idarecilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Kariyer günleri etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda ALIS otomotiv sahibi Ali AĞCA öğrencilerimize meslek hayatı ile ilgilibilgilendirmelerde bulundu. Kendiisine  öğrencilerimize zaman ayırdığı için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz düzenlenen iftar yemeği etkinliğiyle doldu taştı. Öğrencilerimizbu özel buluşmada ramazanın manevi atmosferini paylaştı. Organizasyonda emeği geçen değerli idarecilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Okulumuz konferans salonunda  öğretmenlerimiz Hakan SAZOĞLU, Dilber DAĞDEVİREN,Ayşe BAŞ  liderliğinde   18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi programı gerçekleştirildi. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu anlamlı etkinlikleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Büyük bir heyecanla kavuşmayı beklediğimiz on bir ayın sultanının ilk haftasında gerçekleştirdiğimiz etkinlikleri yayınladık. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bir kimsenin doğup büyüdüğü; bir milletin hâkim olarak üzerinde yaşadığı, barındığı, gerekirse uğrunda canını vereceği toprağa vatan denir. Vatan, milleti meydana getiren değerlerin başında gelir. Vatan yalnızca doğup büyünülen, üzerinde yaşanılan toprak parçası değildir. Bir vatan, toprağının altında yatan şehitlerin kanlarıyla kutsaldır.Değerimiz konumuz Vatan Sevgisiydi.Biz de "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime sahip Çıkıyorum"  Projesi kapsamında Mart Ayı etkinlikleri içerisinde plananan etkinlikler kapsamında 15 Temmuz Şehitler müzesine ziyarette bulunduk.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri Projesi kapsamında Mart ayı  etkinlikleri kapsamında kelime türetme etkinliği yapıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi etkinlikleri kapsamında Türkçe öğretmenimiz Ayşe BAŞ liderliğinde Öğrencilerimiz Mesneviden Öyküler ile Pano hazırladılar. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Türkçe Öğretmenimiz Ayşe ARICI liderliğinde Mesneviden Öyküler kelime bulmaca etkinliği gerçekleştririldi. Değerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz proje kapsamında oratkokullarımızla iletişim kurdular

Mrt

Afet ve Farkındalık Etkinlikleri kapsamında okulumuzda 6 Mart Çarşamba günü Deprem ve Yangın tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

İl çapında düzenlenen yıldız kızlar futsal turnuvasında 4. olan öğrencilerimizi ve değerli beden eğitimi öğretmenimiz Haydar DEMİR'i tebrik ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Mart ayı etkinliklerinde öğrencilerimiz kelimelerin anlamını bulma etkinliğini gerçekleştirdiler.