ÇORUM / MERKEZ - ŞEHİT ALİ KARSLI İMAM HATİP ORTAOKULU

Şbt

Hedef Lgs 2024 etkinlikleri kapsamında okulumuz rehber öğretmeni Tuğçe KODAK tarafından motivasyon,etkili ders çalışma yönetemleri hakkında sunu gerçekleştirildi. Faydalı geçen etkinlikte öğrenciler ders çalışma konusunda yaşadıkları sorunları dile getirdiler.

Şbt

Hedef LGS 2024 etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda müdürümüz Mustafa ERGÜLEÇ yönetiminde veli bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Şubat  ayı etkinlikleri kapsamında  deyim ve atasözlerimizle ilgili panomuzu oluşturduk.

Şbt

Hedef LGS 2024 etknlikleri kapsamında deneme sınavlarına büyük bir heyecan içinde devam ediyoruz. Yapılan deneme sınavı sonuçları analiz edilerek veliler ile gerek yüzyüze yapılan toplantılar gerekse digital iletişim araçlarıyla paylaşılarak istişare ediliyor.

Şbt

Hedef LGS 2024 proje koordinatörü Fen Bilimleri öğretmenimiz Besim KARA Liselere hazırlık programı ile ilgili olarak öğrencilere bilgilendirmede bulundu.

Şbt

Okul müdürümüz MustafaERGÜLEÇ ve Hedef lgs koordinatörü fen bilimleri öğretmenimiz  Besim KARA liderliğinde hedef LGS 2024 Etkinlikleri kapsamında Liselere hazırlık programı ile ilgili yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Şbt

Din öğretiminden sorumlu şube müdürü başkanlığında ,İl Rehberlik koordinatörü HEDEF LGS projesine dahil olan İmam Hatip Ortaokullarının koordinatörleriyle birlikte il toplantısını gerçekleştirerek ,dyk,kamplar,tanıtım faaaliyetleri,sınav soru rehberliği çalışmaları,tecrübe aktarımı konularında görüşmneler gerçekleştirdik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Şubat  ayı etkinlikleri kapsamında Dilber DAĞDEVİREN öğretmenimiz her sınıf düzeyinde deyim ve atasözlerimizi drama ile anlatma etkinliği düzenlemiştir.

Ock

Bilgi ile donanmış, sosyal başarısı yüksek,sosyal faaliyetlerde etkin rol alabilen, hayatın her alanında başarılı bireyler olmak için bir dönem boyunca yoğun emek veren öğrencilerimiz için mola zamanı.Tatilinizi en güzel şekilde geçirmenizi temenni ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinlik haftası sebebiyle rehberlik servisi tarafından yetenek sizsiniz adlı yarışma düzenlendi. Psikolojik danışman öğretmenimiz Tuğçe KODAK'a teşekkür ederiz.

Ock

"Dilimizin zenginlikleri" proje etkinlikleri kapsamında Fen bilgisi öğretmenimiz Melike BEKER BAŞ liderliğinde anahtar kelimeler ile hikaye oluşturma  yarışması  gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.  Başta değerli öğretmenimiz ve  desteğini esirgemeyen okul müdürümüz Mustafa ERGÜLEÇ ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri proje etkinlikleri kapsamında Türkçe öğretmenimiz Ayşe BAŞ'IN liderliğinde öğrencilerimiz hikaye oluşturma  etkinliğini gerçekleştirdiler.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri proje etkinlikleri kapsamında Türkçe öğretmenimiz Ayşe BAŞ'IN liderliğinde sözlük oluşturma  etkinliğini gerçekleştirdik.Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Türkçe öğretmenimiz Ayşe BAŞ  liderliğinde öğrencilerimiz Hacivat Karagöz oyunu sergileyerek eğitsel oyunlar oynadılar.