ÇORUM / MERKEZ - ŞEHİT ALİ KARSLI İMAM HATİP ORTAOKULU

May

"Evimiz Doğa" Projesi Kapsamında öğrencilerimizle doğa yürüyüş etkinliğinde buluştuk. Keyifli geçen etkinlik için emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.#EkoOkullar

May

Okulumuzda düzenlenen Arapça şarkı , şiir yarışması büyük ilgi gördü. Öğrencilerimiz hem Arapça dilini daha iyi öğrenme fırsatı buldu hem de kendi yeteneklerini sergileme imkanı yakaladılar. Yarışmaya katılan öğrencilerin performansları izleyiciler tarafından büyük beğeni toplarken, jüri üyeleri de zor bir karar vermek zorunda kaldı. Sonuçların açıklanmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmanın başarılı geçmesinde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzun minik kızlar futsal takımı, il genelinde düzenlenen turnuvada gösterdiği başarılı performansla üçüncü oldu. Takımımız, zorlu mücadelelerde gösterdiği azim ve kararlılıkla finale yükselerek büyük bir başarı elde etti.

Bu gurur verici başarının ardında emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve teknik ekibi tebrik ediyor, önümüzdeki turnuvalarda da aynı başarıyı sürdüreceğimize inanıyoruz.

May

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik psikolojik danışmanımız tarafından dikkat ve odaklanma semineri düzenlenmiştir. Seminerde öğrencilerimize dikkatlerini toplamak, odaklanmak ve motivasyonlarını artırmak konularında bilgiler verilmiştir. Öğrencilerimizin akademik başarılarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu seminer, öğrencilerimizin gelişimine olumlu yönde etki etmeyi hedeflemektedir. Seminere katılan öğrencilerimiz, dikkat ve odaklanma konularında daha bilinçli hale gelmişlerdir. Bu tür etkinliklerin devam edeceği bilgisi okul web sitesinde duyurulacaktır.

May

Öğrencilerimizle Mimar Sinan Camisinde buluştuk.  Mesleğimde bir gün etkinlikleri sayesinde öğrenciler, meslekleriyle ilgili farklı alanlarda deneyimler kazanarak, zengin bir öğrenme deneyimi yaşamış oldular.

May

Okulumuzda sınav dönemi ebeveynliği ile ilgili bilgilendirme broşürü hazırlanmıştır. Öğrencilerimizin sınav stresini en aza indirmek ve ailelerimize destek olmak amacıyla hazırlanan bu broşürde, sınav döneminde nasıl destek olabileceğiniz ve çocuklarınızı nasıl motive edebileceğiniz gibi önemli konular ele alınmıştır.

Sınav dönemi ebeveynliği broşürümüze okulumuzun web sitesinden erişebilir, detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Çocuklarımızın sınav dönemlerinde yanlarında olmak, onları desteklemek ve motive etmek büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple broşürümüzü dikkatlice incelemenizi ve uygulamaya geçirmenizi öneririz.

Sınav dönemi ebeveynliği broşürümüze okulumuzun web sitesinden erişebilirsiniz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür eder, başarılar dileriz.

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Nisan Ayı etkinlikleri olarak  grafiti çalışması gerçekleştirdik. Türkçe öğretmenimiz Ayşe BAŞ'a teşekkür ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Çorum benim Memleketim" şiirini okuduk.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Bu nedir ? etkinliğimizi de gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz hem öğrenirken hem de eğlendi. Türkçe öğretmenimiz Ayşe Baş 'a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda düzenlenen 112 Acil Merkez Müdürlüğü tanıtım etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinlik kapsamında, 112 Acil Merkez Müdürlüğü çalışanları öğrencilere ve öğretmenlere acil durumlarda nasıl yardım alabileceklerini, hangi durumlarda 112'yi aramaları gerektiğini ve nelere dikkat etmeleri gerektiğini detaylı bir şekilde anlattılar.Öğrenciler ve öğretmenler, 112 Acil Merkez Müdürlüğü'nün önemini ve işleyişini daha yakından tanıma fırsatı buldukları bu etkinlikten oldukça memnun kaldılar. Acil durumların doğru ve hızlı bir şekilde yönetilmesi için bilinçli olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulayan etkinlik, katılımcılar arasında büyük yankı uyandırdı.

Nis

Ramazan ayının manevi atmosferini okulumuzda da hissetmek için birçok etkinlik düzenlenmeye devam etmektedir. Bu etkinlikler kapsamında hazırlanan 05 Nisan 2024 tarihli e bültenimiz yayınlandı.

Nis

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri olarak Ramazanın bereketini hissetmek istedik ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunmak için harekete geçtik. Hazırladığımız Ramazan kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık ve onların yüzlerindeki tebessümü görmek bizi çok mutlu etti. Bu güzel ve anlamlı projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayını daha huzurlu ve mutlu geçirmelerine destek olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Birlikte daha güçlü ve dayanışma içinde olmaktan gurur duyuyoruz.