ÇORUM / MERKEZ - ŞEHİT ALİ KARSLI İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

Dilimizin Zenginlikleri proje etkinlikleri kapsamında Türkçe öğretmenimiz Ayşe BAŞ'IN liderliğinde anlamını bul etkinliğini gerçekleştirdik.

Ock

Dilimizin etkinlikleri kapsamında sınıf düzeylerinde hatırlatmaca etkinliği yapıldı.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimizle Dede Korkut hikayeleri dinledik

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Kasım ayı çalışmaları arasında yer alan pano hazırlama çalışmasını Türkçe Öğretmenimiz Ayşe BAŞ'ın ,öğrencileriyle birlikte hazırladı.

Ara

"Evimiz doğa "etkinlikleri kapsamında okulumuzda atıkların ayrıştırılması için kovalar temin edip dönüşüm için gerekli kurumlar ile işbilirliği yapıldı.Her katta bulunan atık kutuları sayesinde öğrencilerimizin geri dönüşüm ve çevre duyarlılığı artmaktadır."Yarının çevresi bugünden oluşturulur."#EkoOkullar 24

Ara

Çevremiz güzel ve temiz olursa sağlık olması için herkesin çevresine karşı duyarlı olması gerekiyor. Güzel ve sağlıklı çevre için el ele vermeli dünyamızı temiz tutmalıyız. Yerlere çöp atmamakla başlayarak atanları uyararak daha temiz güzel bir çevre içinde yaşayabiliriz. "Evimiz Doğa "etkinlikleri kapsamında çocuklarımızda çevre bilinci oluşturmak için öğrencilerimizle birlikte çöp toplama etkinliği gerçekleştiridik.#EkoOkullar 24

Ara

20.12.2023 Tarihinde okulumuz konferans salonunda Kariyer günleri etkinlikleri kapsamında Dr. Memmune Metin'i ağırladık. Değerli doktorumuza teşekkür ederiz.

Ara

Belediye başkan yardımcısı Turan CANDAN ve Kızılay çorum şube başkanı Avukat Hüseyin KILIÇ , Düzenlenen Filistin yardım kermesimiz dolayısı ile okulumuzu ziyaret ettiler.

Ara

Hedel LGS 2023 etkinlikleri kapsamında LGS motivasyon çalışmalarına devam ediyoruz. Etkinlik kapsamında mezun öğrencilerimiz tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar .

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 13.12.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda soru çözmede karşılaşılan zorluklar, yapılan yanlışlar ve soru çözüm teknikleri ile ilgili olarak seminer verildi . Faydalı geçen etkinlik için rehber öğretmenimiz Tuğçe KODAK 'a teşekkür ederiz.

Ara

7 ARALIK 2023 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda Milli Eğitim Müdürülüğü sivil savunma uzmanı Mahir ODABAŞI tarafından iş kazaları ve iş güvenliği konusunda seminer verildi. Etkinliğe katılan velilerimize ve sayın ODABAŞI'ya teşekkür ederiz.

Ara

Şehit Ali Karslı ailesi olarak hergün planlanan saatlerde okuma etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Kitap sevgisini aşılamak için öğrencilerimizi kitap fuarına götürdük.

Ara

Hedef Lgs 2023 etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize imam hatip liseleri konusunda rehberlik servisi tarafından bilgilendirme çalışması yapıldı. Program çeşitliliği konusunda afiş hazrlanarak öğrencilerimizle paylaşıldı.

Ara

Öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik motivasyon etkinliklerine devam ediyoruz. Hedef 2023 LGS